Pieniä ja makeita menee aina jouluna aterioiden välissä - vai mitä? Tässäpä vinkkiä lahjapakettiin tai herkkupöytään salmiakinhimoisille.
Helppoa herkkua olisi siis jälleen tarjolla.
Turkinpippuri-Tryffelit:
( n. 50 tryffeliä)
- 2 dl kuohukermaa
- 200g tummaa suklaata
- 200g maitosuklaata
- 1 pussi turkinpippuri crushia
- koristeluun turkinpippuri crushia, kaakaojauhetta, tomusokeria, salmiakki- tai lakritsijauhetta
- Kiehauta kerma pienessä kattilassa.
- Nosta kattila pois levyltä ja pilko suklaa kerman joukkoon.
- Sekoita kunnes suklaa on sulanut.
- Anna seoksen jäähtyä hetki.
- Sekoita turkinpippurit suklaaseoksen joukkoon.
- Nosta massa jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, tai yön yli.
- Pyörittele jähmettyneestä massasta palleroita kumihanskat kädessä ja kuorruta haluamallasi tavalla.
- Säilytä valmiit tryffelit kylmässä.
Ai, varmasti ihania! Pakko kokeilla. Kiitos reseptistä!
VastaaPoistaMukavaa jos innostut kokeilemaan! Toivottavasti maistuu :)
Poista