>

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Turkinpippuri-Tryffelit




Pieniä ja makeita menee aina jouluna aterioiden välissä - vai mitä? Tässäpä vinkkiä lahjapakettiin tai herkkupöytään salmiakinhimoisille. 
Helppoa herkkua olisi siis jälleen tarjolla.



Turkinpippuri-Tryffelit:

( n. 50 tryffeliä)


- 2 dl kuohukermaa
- 200g tummaa suklaata
- 200g maitosuklaata
- 1 pussi turkinpippuri crushia

- koristeluun turkinpippuri crushia, kaakaojauhetta, tomusokeria, salmiakki- tai lakritsijauhetta


- Kiehauta kerma pienessä kattilassa.
- Nosta kattila pois levyltä ja pilko suklaa kerman joukkoon.
- Sekoita kunnes suklaa on sulanut.
- Anna seoksen jäähtyä hetki.
- Sekoita turkinpippurit suklaaseoksen joukkoon.
- Nosta massa jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, tai yön yli.
- Pyörittele jähmettyneestä massasta palleroita kumihanskat kädessä ja kuorruta haluamallasi tavalla.
- Säilytä valmiit tryffelit kylmässä.


2 kommenttia:

  1. Ai, varmasti ihania! Pakko kokeilla. Kiitos reseptistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa jos innostut kokeilemaan! Toivottavasti maistuu :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...