Ompa ärsyttävää koittaa kuvata mitään järkevää tällaisen harmauden keskellä - noh, näillä mennään.
Lämmikettä viileisiin iltoihin tuo ihana ja kirpsakka puolukkaglögi.
Hieman vaihtelua normaaliin purkkitavaraan saa mukavasti keittelemällä glöginsä pakastepuolukoista ja lisäämällä mausteisuutta kanelilla ja tähtianiksella.
Puolukkaglögi:
- 200g pakastepuolukoita
- 1 litra vettä
- 0,5 - 1 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
- 2 kanelitankoa
- 4 tähtianista
- Kaada sulatetut puolukat kattilaan ja riko niiden rakennetta hieman.
- Mittaa perään loput glögiainekset.
- Kuumenna kiehuvaksi.
- Nosta kattila pois levyltä ja anna tekeytyä puolisen tuntia.
- Siivilöi glögi hitusista.
- Kuumenna glögi ennen tarjoilua.
Kiitos reseptistä! Keitin tätä tänä vuonna joululahjaksi, ja oli kuulemma oikein maistuvaa.
VastaaPoistaHeippa Kirsi! Ompa tosi mukava kuulla, että maistui :)
Poista