Kuten varmaan jo tähän mennessä olette huomanneet, helppous on minusta jouluherkkujen tekemisessä tärkeää.
Tämä pähkinäfudge on mahtavan makuista, sekä helppoa valmistaa.
Sattumina erilaisia pähkinöitä ja ympärillä täyteläistä suklaata. NAM!
Pähkinä-Suklaafudge:
- 200g tummaa suklaata
- 200g maitosuklaata
- 1 tölkki kondensoitua maitoa
- 2-3 dl erilaisia pähkinöitä
- ripaus suolaa
- Vuoraa pieni vuoka (esimerkiksi leipävuoka) leivinpaperilla.
- Kaada kondensoitu maito ja paloitellut suklaat pieneen kattilaan.
- Kuumenna miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
- Sekoita joukkoo hitunen suolaa ja pähkinät.
- Kaada fudgemassa leivinpaperin päälle vuokaan.
- Nosta massa kylmään jähmettymään.
- Leikkaa jähmettynyt fudge paloiksi.
- Säilytä kylmässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti