>

Blogin takana


KUKA?

Blogin takana häärii kuvataiteilija/kotikokki, joka unelmoi omasta ruokakirjasta ja suuremmasta keittiöstä.
Mukavinta on, kun ruokapöydässä vallitsee haarukoiden ja veitsien kilinän lisäksi tyytyväinen hiljaisuus - silloin tietää, että reseptin kehittely on mennyt nappiin.
Apulaisena keittiössä pyörii, ruokapalkalla, avomies, joka tulee kuvioihin ainakin silloin, kun en saa omin kätösin purkkien kansia auki.


MIKSI?

Aloitin bloggaamisen maaliskuussa 2013 ystäväisten painostuksen ja innoituksen alaisena, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Blogi on hieman paisunut alkutilanteestaan, mutta minkäs sille mahtaa jos johonkin hurahtaa ihan tosissaan. Minusta on hauska kestitä ihmisiä, ja monesti kuuleekin että, meille tullessa, vieraat ovat jättäneet ruuan välistä, koska saavat kuitenkin itsensä tarjoiluistamme täyteen.
Keittiön kaapit pursuavat lautasia, kippoja, kuppeja, muffinssivuokia ja kuvausrekvisiittaa - periaatteella : "Koskaan ei tiedä, milloin näitä tarvitsee!"
Tavoitteenani on antaa ideoita ja inspiraatiota arkikokkailuun ja juhlapöytää rennolla otteella. Reseptien ainekset ovat yleensä ihan perushuttua ja ohjeet yritän kirjoittaa mahdollisimman selkeästi.
Välillä tosin saattaa päässä pätkähtää, enkä hoksaakaan että olen kirjoittanut asiat epäselvästi. Koettakaa kestää!KYSYMYKSIÄ?

Jos sinulla herää kysymyksiä, toiveita, ideoita, yhteistyöehdotus tai haluat kirjoitella ihan muuten vaan vaikka palautetta, naputtele sähköpostia tähän osoitteeseen:

maistuumakialle(at)gmail.comMaistuvia hetkiä blogini parissa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...