>

perjantai 23. lokakuuta 2015

Syksyinen Kurpitsasalaatti



Kurpitsaa kannattaa käyttää kun sitä kaupoista saa runsain määrin. 
Ukko lähti lipettiin kaverinsa luokse, joten päätin pitää itselleni hemmotteluillan. Jalkakylpy, kasvonaamio, kynnet kuosiin ja hieman värikästä salaattia nokan eteen. 
Harmauden ei kannata antaa vallata mieltä, taistellaan sitä vastaan värein ja mauin! Tässä salaatissa yhdistyy mukavasti pientä kirpakkuutta, pehmeyttä ja makeutta.


Syksyinen Kurpitsasalaatti:


- n. 1 kg kurpitsaa
- 100-150g babypinaattia tai haluamaasi salaattia
- 1 granaattiomena
- 200g fetaa
- suolaa & pippuria
- öljyä
(- lisää halutessasi vielä punasipulia ja siemeniä tai pähkinöitä)


- Halkaise kurpitsa, poista siemenet ja kuori puolikkaat.
- Lohko kurpitsa vuokaan tai uunipellille.
- Lurauta lohkojen päälle hieman öljyä ja ripsaus suolaa ja pippuria.
- Paahda kurpitsoja 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Anna palojen jäähtyä hetki.
- Pese babypinaatti ja asettele ne salaattikulhoon.
- Halkaise granaattiomena ja napakasti naputellen (esimerkiksi puulusikalla) irroita siemenet salaatin sekaan.
- Paloittele kurpitsat.
- Lisää kurpitsat ja murusteltu feta salaattiin.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...