Ihanan keltaiset ja oranssit lehdet putoilevat puista, kun syksy antaa lupauksia tulevasta talvesta. Syksy on minusta ihanaa aikaa, kun luonto on kauniin värinen ja saa pukeutua ihanan lämpimiin ja pehmeisiin vaatteisiin.
HeVi-osastolla kohtasin täydellisiä erilaisia tomaatteja, joten muutaman niistä keräilin pussiin ja kaveriksi pikkuisia mozzarellapalleroita. Mukava lisäke vaikka pasta- tai liharuualle, tai miksei tuoreelle leivällekin.
Erilaisien tomaattien väreistä tuli mieleen syksy ja mozzarellasta ensilumi - lisäksi yrttejä ja hieman suolaa ja pippuria. Se on siinä.
Tomaatti-Mozzarellasalaatti:
- haluamasi määrä erivärisiä ja -kokoisia tomaatteja
- pieniä mozzarellapalleroita tai 1-2 möykkyä revittynä
- ½ ruukkua rucolaa
- muutama oksa tuoretta oreganoa
- suolaa & pippuria
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- Pese ja pilko tomaatit salaattikulhoon.
- Revi joukkoon rucolaa ja hieman oreganoa.
- Valuta mozzarellapallerot ja lisää kulhoon.
- Sekoita joukkoon vielä sitruunamehu, oliiviöljy, suola sekä pippuri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti