>

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Miniomeletit


Munakkaat ja omeletit ovat kyllä varmasti monelle tuttuja. Helppoja tehdä ja uusia makuvaihtoehtoja voi kehitellä mielin määrin. 
Tässä nyt jälleen yksi vinkki, kuinka käyttää muffinssipeltiä ruuanlaitossa - miniomeletit. 
Vatkataan sekaisin vain munia, tilkka kermaa, mausteet ja pätetään täytteet. Simppeliä, kun mikä. 
Mukavaa tarjottavaa vaikkapa brunssin merkeissä.


Miniomeletit:

(n. 8-10 kpl muffinssipellistä riippuen)

- 6 kananmunaa
- 2 rkl kermaa
- suolaa & pippuria (1 tl kuivattua yrttiä)
- täytteeksi esimerkiksi pinaattia, fetaa, tomaattia, kinkkusuikaleita ja juustoraastetta
- oliiviöljyä

- Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon kerma.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita mukaan halutessasi myös jotakin kuivattua yrttiä.
- Öljyä muffinipellin kuopat hyvin ja asettele jokaisen pohjalle haluamiasi täytteitä.
- Kaada päälle munaseos.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes munamassa on sopivasti hyytynyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...