>

lauantai 29. lokakuuta 2016

Halloween: Lepakon siivet (Gluteeniton)





Nyt suolaisten tarjottavien pariin! Kova häkä on päällä saada illaksi kaikki valmiiksi, vaikkei oma asunu ehtinytkään saapua. BUU!
Wingsit ovat meillä menneet pöydästä ensimmäisinä, mutta nyt siivet muuttuvatkin karmeiksi lepakon siiviksi. Näyttävät kauheilta, maistuvat hyviltä - siinä kiteytettynä tämä resepti.


Lepakon siivet (Gluteeniton):


- 1kg kanan siipiä (maustamaton)
- 1 dl oliiviöljyä
- ½ dl gluteenitonta soijakastiketta
- suolaa + valkopippuria
- 2 rkl chilikastiketta
- 1 rkl currya
- 1 rkl oreganoa
- ½ sitruunan mehu
- 1 rkl savupaprikaa
- ½ dl gluteenittomia korppujauhoja
- mustaa elintarvikeväriä


- Levitä siivet leivinpaperin päälle pellille.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään.
- Sivele marinadia siipien päälle.
- Paista 225-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Siinä se!


3 kommenttia:

  1. Moikka,

    Mistä löytäisin tuota gluteenitonta soijakastiketta? Minkä merkkistä suosittelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan, Riikka! Gluteenitonta soijakastiketta pitäisi löytyä ainakin isoimmista marketeista joko normaaliversioiden kanssa samasta hyllystä tai gluteenittomasta hyllystä. Itse olen käyttänyt "Soy King"-merkkistä kastiketta. C: Toivottavasti löytyy!

      Poista
    2. Okei �� kiitos vastauksestasi!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...