>

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Halloween: Monsterifudge



I always feel like somebody's watching me....no nyt ainakin on sellainen olo!
Halloween on ihan kohta täällä ja tarjottavien väkertäminen on alkanut.
Ensimmäisenä julkaisuun pääsee tämä päärynäinen ja pirteän vihreä monsterifudge.
Reseptejä Halloween-kemuihin satelee pitkin viikkoa, joten ottakaahan silmä käteen ja olkaa tarkkana!


Monsterifudge:


- 500g valkosuklaata
- 1 purkki kondensoitua maitoa (ei keitettyä)
- muutama tippa päärynäaromia ja vihreää elintarvikeväriä
(voit käyttää myös muuta haluamaasi makua)
- keksejä (gluteeniton)
- sokerisilmiä tai elintarvikevärillä värjättyjä pastilleja



- Vuoraa pieni (n.30x30) vuoka leivinpaperilla.
- Kaada kattilaan kondensoitu maito ja pilko sekaan myös valkosuklaa.
- Kuumenna seosta, kunnes valkosuklaa on kokonaan sulanut.
- Sekoita joukkoon päärynäaromi ja elintarvikeväri.
- Kaada fudgemassa mahdollisimman nopeasti leivinpaperin päälle vuokaan ja levitä sitä vuuan reunoja kohti.
- Massa jämähtää nopeasti.
- Asettele fudgen päälle silmiä ja keksin palasia.
- Anna massan jäähtyä hieman huoneenlämmössä.
- Nosta vuoka jääkaappiin ja anna fudgen jähmettyä mielellään yön yli.
- Leikkaa fudge haluamasi kokoisiksi paloiksi.




5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäät! Kaunis kiitos sinulle! :)

      Poista
  2. Moi,

    Sekoitetaanko vihreä väri samaan aikaan päärynäaromin kanssa? Ja voiko päärynäaromin jättää kokonaan pois? Tää resepti mene testiin huomisiltana, perjantaina halloweenbileet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sara! Kiva että testaat :) Juu, laitetaan samassa vaiheessa mutta ei tarvitse yrittää kikkailla niitä kattilaan samaan aikaan. Muista vain tarpeeksi pieni astia, johon massan kaadat niin tulee sopivan paksuja palasia. :) Kyllä, voit jättää aromin myös pois.

      Poista
    2. Kiitos nopeasta vastauksesta! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...