>

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kermainen Lohikiusaus



Kiusaukset ovat helppoja ja hyviä arkiruokia, jotka syntyvät kädenkäänteessä. Tämä upposi hieman nirsompaankin yleisöön ja jää varmasti meidän arkiruokalistallemme. Tulisiko tästä teillekin vakkariruokaa?


Kermainen Lohikiusaus:


- 1kg perunasuikaleita tai peruna-sipulisekoitusta
- n. 200g ruodotonta ja nahatonta lohta paloina
- 1½ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
- ½ dl hienonnettua tilliä
- 5 dl kuohu- tai ruokakermaa


- Tyhjennä perunasuikalepussit uunivuokaan.
- Lisää perunoiden joukkoon lohipalat.
- Ripauta mukaan suola, pippuri ja hienonnettu tilli.
- Sekoita
- Lurauta kerma vuokaan.
- Paista kiusausta 225- asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia, tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Voit peittää vuuan foliolla tai leivinpaperilla, jos pinta näyttää tummuvan liikaa.
- Silppua valmiin ruuan päälle vielä tuoretta tilliä ja lisää muutama sitruunalohko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...