>

perjantai 6. marraskuuta 2015

Kanaa Tikka Masala


Hieman intialaisia makuja virkistämään, ainakin täällä meillä vallitsevaa, harmaata keliä. 
Tämä on helppo ja suhteellisen nopea versio, mutta sitäkin maukkaampi. Tarjoa vaikkapa naan-leivän ja riisin kanssa.

Kanaa Tikka Masala:

- tilkka kookos- tai oliiviöljyä
- 500g broilerin paistileikettä tai rintafileitä
- 2 hienonnettua valkosipulin kynttä
- 1 sipuli silputtuna
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl savupaprikajauhetta
- 1 rkl garam masalaa
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- ½ tl kanelia
- 1 tl chilijauhetta
- 1 tl kuivattua korianteria, tai tuoretta kourallinen
- 200g tomaattimurskaa
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 2 dl maustamatonta jogurttia, tai kookosmaitoa
- suolaa ja pippuria maun mukaan


- Kuumenna suuri pannu ja leikkele broilerit palasiksi pannulle öljyn joukkoon.
- Ruskista kanat ja siirrä ne odottamaan lautaselle.
- Lisää pannulle nyt sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
- Sekoita mukaan mausteet.
- Kun sipulit ovat hieman kuullottuneet, lisää kanapalat takaisin pannulle.
- Sekoita joukkoon nyt tomaattimurska ja -pyre ,sekä jogurtti.
- Tarkista maku ja lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan.
- Anna hautua miedolla lämmöllä noin 30-60 minuuttia makusi mukaan.
- Tarjoa riisin ja naan-leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...