>

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Crispy Chicken


Heureka! Taisinpa kehitellä seuraavan luottoreseptini. 
Mehukasta kanaa ja rapea ja maukas kuori - siinä kaikki mitä tarvitaan tähän makunautintoon!
Nirsolle ukollekin kelpasi, joten tämä olkoon siis riemuvoitto.



Crispy Chicken:


- n 600g kananpojan paistileikettä
- 4 dl cornflakeseja (gluteeniton)
- 1 rkl makeaa sinappia (gluteeniton)
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- 1 kananmuna
- suolaa & pippuria
- ½ tl paprikajauhetta
- halutessasi muita mausteita, kuten cayennepippuria


- Riko kananmuna kippoon ja vatkaa kevyesti haarukalla.
- Sekoita mausteet sekä sinappi ja hunaja kananmunan joukkoon.
- Murskaa cornflakesit muruiksi, mutta ei kuitenkaan jauheeksi asti.
- Leikkaa paistileikkeet pienemmiksi paloiksi. (Laitoin itse puoliksi)
- Suolaa ja pippuroi leikkeet.
- Kasta jokainen kanapala kananmunaseoksessa ja sen jälkeen cornflakesmuruissa.
- Painele murusia joka puolelle kanapalaa.
- Nosta kuorrutetut kanat leivinpaperin päälle pellille ja ripota niiden päälle hieman suolaa.
- Valuta kanojen päälle pieni määrä öljyä.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Tarkkaile, etteivät kanat pala.



3 kommenttia:

  1. Näyttää aivan ihanalle! Tätä voisi kokeilla, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Teresa! Mukavaa, jos innostut kokeilemaan. :)

      Poista
  2. Saa nähä miltä maistuu perkele

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...