Kuten jo blogin facebooksivuilla kerroin, tietokone teki tenän ja on kykenemätön tällä hetkellä yhteistyöhön. Siinä siis syy, miksi uusia reseptejä ei ole pudonnut normaaliin tahtiin. Onnekseni kuitenkin sain tämän kuvan kaivettua esiin - granolaa siis tiskiin tällä tabletilla naputellen!
Tämä ohje on tarvittaessa gluteeniton ja makeutta granolaan tuo banaani.
Banaani-Siemengranola:
- 1 kypsä banaani
- 2 dl kaurahiutaleita (tarvittaessa gluteeniton)
- 2 dl tattarihiutaleita
- 1 dl erilaisia siemeniä
- 2 dl cornflakeseja ( tarvittaessa gluteeniton)
- 2 dl cornflakeseja ( tarvittaessa gluteeniton)
- 0,5 dl öljyä
- 0,5 dl siirappia tai juoksevaa hunajaa
- ripaus suolaa
- 0,5 tl kanelia
- 0,5 tl vaniljajauhetta
- lisäksi halutessasi pähkinöitä tai kuivattuja banaanikolikoita
- Muussaa banaani kulhossa.
- Lisää banaanin joukkoon öljy, kaneli, vanilja sekä siirappi.
- Mittaa kulhoon loput ainekset ja sekoita.
- Kaada granola leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista granolaa 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia.
- Varo kuitenkin ettei granola kärähdä.
- Jäähdytä ja purkita.
- Granola säilyy noin viikon verran kannellisessa purkissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti