Laiskan arkiruokaa parhaimmillaan. Minun oli jo hetken tehnyt, jostakin tietämättömästä syystä, mieli rakettispagettia...siis tiedättehän, sitä pätkittyä lasten spagettia. Tänään työpäivän jälkeen marssin kauppaan ja valitsin summamutikassa hyllyiltä aineksia päivän ruokaan - melkoisen hyvää tulikin, vaikka syntyi vähän vasemmalla kädellä. Kokeilkaa, jos ette usko! :D
Juustoinen Spagettivuoka:
- 350g Raketti-spagettia (tummaa) tai muuten vaan pätkittyä spagettia
- 400-500g jauhelihaa (nauta)
- 1 sipuli silppuna
- 1 kanafondi"kuutio"
- suolaa
- pippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 3 rkl tomaattipyrettä
- kourallinen tuoreita yrttejä silputtuna (oregano, basilika..)
- ½ rasiaa kirsikkatomaatteja
- 250g Cheddar Koskenlaskijaa
- noin litra vettä
- pinnalle juustoraastetta
- Kuullota sipulisilppua pannulla öljyssä hetki.
- Lisää jauheliha ja ruskista.
- Seuraavaksi voitkin laittaa pannulle fondin, tomaattipyreen ja mausteet.
- Sekoittele sekaisin.
- Lisää nyt vesi, ja jos ei mahdu, niin lisää vain osa ja loput sitten uunivuokaan.
- Veden jälkeen voit sekoittaa mukaan spagetin pätkät.
- Anna porista noin viitisen minuutia.
- Kaada pannun sisältö uunivuokaan + lisää vettä jos kaikki ei mahtunut pannulle.
- Pilko joukkoon tomaatit ja yrtit.
- Lopuksi sekoita mukaan Koskenlaskija.
- Kuorruta juustoraasteella.
- Paista vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.
* voit myös halutessasi lisätä sekaan herne-maissi-paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, kesäkurpitsaa, tai mitä nyt ikinä mieleesi juolahtaakaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti