>

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Maapähkinävoi-suklaapalat


Osallistun tällä reseptillä Cocovin Pääsiäiskilpailuun - hui, jännää!

Tässäpä helppoa ja nopeaa makiaa pääsiäiseksi. Maapähkinävoi on yksi herkuistani ja sitä olenkin jo muutamaan reseptiin tunkenut. Tämä herkku syntyi ihan vain kaappeja koluamalla ja miettimällä mitähän niistä aineksista saisikaan aikaan. :---) Tähdellä merkityt ainekset löydät Cocovin valikoimista.


Maapähkinävoi-suklaapalat:


- 2 dl maapähkinävoita
- 1 rkl agavesiirappia tai hunajaa
- 2,5 rkl kookosöljyä sulatettuna *
- 1 rkl banaanijauhetta *


Raitamassa:

- 1-2 rkl ylläolevaa massaa
- 1,5 tl raakakaakaojauhetta *


- Sekoita massan ainekset keskenään ja kaada pieneen vuokaan.
(Kannattaa vuorata vuoka palasella leivinpaperia)
- Sekoita pieneen määrään vaaleaa massaa raakakaakaojauhe ja sekoita.
- Kaada ruskea massa ohuena norona vaalean massan päälle ja tee kiekuroita esimerkiksi veitsen kärjellä luodaksesi pintakuvion.
- Tökkää vuoka pakkaseen noin 45 minuutiksi ja leikkaa sen jälkeen paloiksi.
- Herkut sulavat nopeasti, joten maistelussa kannattaa olla vikkelä!
- Jos kaikkia ei tule syötyä, niin säilytä paloja pakastimessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...