Kaksi viikonloppujen suosikkiruokaa samassa paketissa. Voi ryökäle, minkä makuista herkkua tästä tulikaan! Ihankin varmasti tehdään tätä uudestaan...mitä useammin, sen parempi.
Tuttuja elementtejä sekä lasagnesta, että tortilloista - eihän siitä muuta voi syntyä kuin mahtavuutta ruokapöytään.
Tortillalasagne (Gluteeniton):
- koosta riippuen 6-12 kpl tortillalettua (gluteeniton)
- 400g jauhelihaa
(- sipuli silputtuna)
(- tölkkipapuja)
(-tölkkimaissia)
- 1 punainen paprika
- 1-2 pussia fajita- tai tacomaustetta
- suolaa ja pippuria maun mukaan
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 1 purkki Cheddar Koskenlaskijaa
- cheddarraastetta
- 2 dl ruokakermaa
- päälle esimerkiksi korianteria, creme fraichea, guacamolea ja tuoreita tomaatteja
- Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu paprika
(+ silputit sipulit ,pavut ja maissit jos niitä haluat käyttää.)
(+ silputit sipulit ,pavut ja maissit jos niitä haluat käyttää.)
- Ripota joukkoon fajitamauste ja lisää pannulle tomaattimuska ja ruokakerma.
- Anna kastikkeen pulputtaa hetki.
- Maista ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja fajitamaustetta .
- Aloita tortillalasagnen kokoaminen.
- Levitä vuuan pohjalle hieman tomaattikastiketta, sen päälle tortillalettuja, jälleen kastiketta ja sitten cheddar koskenlaskijaa.
- Jatka näin kunnes ainekset loppuvat, jätä kuitenkin kastikekerros päälimmäiseksi.
- Ripottele päälle hieman cheddarraastetta.
- Paista lasagnea 225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.
- Tarjoa esimerkiksi korianterin, creme fraichen, guacamolen ja tuoreiden tomaattien kanssa.
Nammmm loistava idea, laitanpa talteen! :D Näyttää ihan ylihyvältä ja ihanaa ettei lasagnelevyjä tuu ollenkaan!
VastaaPoista