>

lauantai 28. lokakuuta 2017

Halloween: Salmiakkifudge





Hyytävänhauska Halloween on täällä taas, milloin ikinä sitä juhlittekaan!
Vieläkö muistatte Monsterifudgen?
Tässä tulee seuraava Halloween-teemainen fudgeresepti.
Huikean helppo ja maistuva resepti tässä, olkaa hyvät.



Salmiakkifudge:


- 500g valkosuklaata
- 1 purkki kondensoitua maitoa (ei keitettyä)
- muutama tippa mustaa elintarvikeväriä
- salmiakkijauhetta + turkinpippuri crushia makusi mukaan
- koristeluun esimerkiksi sokerisilmiä tai muita karmaisevia koristuksia



- Vuoraa pieni (n.30x30) vuoka leivinpaperilla.
- Kaada kattilaan kondensoitu maito ja pilko sekaan myös valkosuklaa.
- Kuumenna seosta, kunnes valkosuklaa on kokonaan sulanut.
- Ota massasta osa pieneen kuppiin.
- Värjää kumpikin mustalla elintarvikevärillä - toinen vaaleammaksi, toinen tummemaksi.
- Sekoita vaaleampaan seokseen salmiakkijauhetta ja tummempaan turkinpippuri crushia.
- Kaada fudgemassa mahdollisimman nopeasti leivinpaperin päälle vuokaan ja levitä sitä vuuan reunoja kohti.
- Marmoroi pinta esimerkiksi vetämällä veistä kevyesti massan läpi.
- Massa jämähtää nopeasti.
- Asettele fudgen päälle silmiä tai muita koristuksia.
- Anna massan jäähtyä hieman huoneenlämmössä.
- Nosta vuoka jääkaappiin ja anna fudgen jähmettyä mielellään yön yli.
- Leikkaa fudge haluamasi kokoisiksi paloiksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...