Vielä oooooon kesää jäljellä - vai onko?
Jos on, niin nämä kanawrapit sopivat hyvin vaikkapa piknikille, juhliin tai ihan vain kotonakin mussuteltavaksi.
Täytettä näissä on, kuten kuvasta näkyy ja siksi ne hieman levähtivätkin ja kauniin kuvan ottaminen osoittautui mahdottomaksi.
Mutta, sen minkä nämä häviävät kauneudessa, korvaavat kyllä maussa.
Kanawrapit:
(6 rullaa)
- 400g kanasuikaleita (marinoitu ok)
- 6 tortillaa
- suolaa & pippuria
- 1 dl majoneesia
- 1 tl hunajaa
- 1 rkl currya
- 1 tl paprikajauhetta
- 2-3 persikan puolikasta tölkistä
- 1 avokado
- 1 pieni punasipuli
- kurkkua
- tomaattia
- salaattia
- Paista suikaleet kypsiksi pannulla. ( mausta, jos eivät ole marinadissa)
- Sekoita kulhossa majoneesi, suola, pippuri, curry- ja paprikajauhe.
- Pilko persikat ja lisää kanojen ja hunajan kanssa majoneesin joukkoon, sekoita.
- Pilko, suikaloi ja paloittele tomaatti, salaatti, kurkku, punasipuli ja avokado.
- Lämmitä tortillaletut mikrossa, täytä ne ja laita rullalle.
- Halkaise halutessasi pienemmiksi wrapeiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti