>

maanantai 20. helmikuuta 2017

Broileri-Pekoniruukku




Pekoniruukku oli yksi isäni vakioresepteistä aikanaan, en aivan tarkalleen tiedä mitä hän siihen aina tunki, mutta tässä nyt joka tapauksessa minun oma versioni kyseisestä ruuasta. 
Minusta tämä ruoka on parhaillaan kiireettöminä sunnuntaipäivinä, kun ruukku on saanut muhia uunissa oikein herkulliseksi ja tömäkäksi. Ihanaa! 
Ananas saattaa tuntua monesta vähän oudolta tällaisessa ruuassa, mutta kokeilkaa - se nimittäin sopii pekoniruukkuun todella hyvin!



Broileri-Pekoniruukku:


- 1 paketti pekonia
- n. 600g broilerin paistileikettä tai muuta osaa
- 1 punainen paprika
(- 2 valkosipulin kynttä)
- 1-2 tölkkiä ananaspaloja + mehut
- suolaa
- pippuria
- 1 tl currya
- 1 rkl kuivattua oreganoa
- 4 dl kuohukermaa



- Pieni pekonit pannulle ja paista kypsiksi.
- Pilko paprika ja broilerin paistileikkeet pataan ja lisää kaikki loput ainekset.
- Sekoita hieman.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 1,5-2 tuntia.
- Tarjoa riisin kanssa.



1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...