>

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Luukku 13: Paahdetut Chilimantelit


Lämmintä tunnetta sisuksiin saa näin joulun alla myös chilistä!
Ihanaa pientä naposteltavaa jouluisiin leffailtoihin, tai muuten vain nautiskeltavaksi.



Paahdetut Chilimantelit


- n. 200g manteleita
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl chilijauhetta tai chilihiutaleita
- 0,5 tl suolahiutaleita
- lisää halutessasi hieman hunajaa


- Lämmitä uuni 200-asteiseksi. 
- Levitä mantelit leivinpaperin päälle uunipellille ja laita ne uuniin paahtumaan noin 10 minuutiksi.
- Varo, etteivät mantelit kärähdä.
- Sekoita öljyyn chili, suola ja halutessasi hunaja ,isossa kulhossa. 
- Kaada kulhoon tulikuumat pähkinät varoen.
- Sekoita kunnolla.
- Levitä pähkinät jäähtymään leivinpaperin päälle.
- Tarjoile täysin jäähtyneinä.



2 kommenttia:

  1. Testiin heti! Omia chilejäkin löytyy vaikka muille jakaa!Terveisin Maalaisbistrosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anne! Mahtava juttu, toivottavasti maistuu. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...