Lämmintä tunnetta sisuksiin saa näin joulun alla myös chilistä!
Ihanaa pientä naposteltavaa jouluisiin leffailtoihin, tai muuten vain nautiskeltavaksi.
Paahdetut Chilimantelit
- n. 200g manteleita
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl chilijauhetta tai chilihiutaleita
- 0,5 tl suolahiutaleita
- lisää halutessasi hieman hunajaa
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi.
- Levitä mantelit leivinpaperin päälle uunipellille ja laita ne uuniin paahtumaan noin 10 minuutiksi.
- Varo, etteivät mantelit kärähdä.
- Sekoita öljyyn chili, suola ja halutessasi hunaja ,isossa kulhossa.
- Kaada kulhoon tulikuumat pähkinät varoen.
- Sekoita kunnolla.
- Levitä pähkinät jäähtymään leivinpaperin päälle.
- Tarjoile täysin jäähtyneinä.
Testiin heti! Omia chilejäkin löytyy vaikka muille jakaa!Terveisin Maalaisbistrosta.
VastaaPoistaMoikka Anne! Mahtava juttu, toivottavasti maistuu. :)
Poista