>

tiistai 8. elokuuta 2017

Broileri-Munakasrulla (Gluteeniton)


Munakasrulla on kyllä vakiinnuttanut paikkansa meidän arkiruokien joukossa. Näitä rullia on niin helppo ja hauska varioida, ettei varmasti ehdi kyllästyä. Tänään vuorossa broilerin jauhelihalla täytetty rulla erilaisilla kasviksilla ja persikalla.
Persikka tuo mukavasti raikkautta ja makeutta muutoin suolaisen rullan joukkoon.
Kokeile ja tykästy!


Broileri-Munakasrulla (Gluteeniton):


Munakas:

- 6 kananmunaa
- 5 dl maitoa
- 1,5 dl gluteenittomia jauhoja
- suolaa & pippuria
(- tuoreita tai kuivattuja yrttejä maun mukaan)
- päälle hieman juustoraastetta


Täyte:

- 400g broilerin jauhelihaa
- 200g tuorejuustoa (esim pippuri)
- 2-3 kpl porkkanaa
- 1 paprika
- ½ isohko kesäkurpitsa
- n.100g säilykepersikkaa paloina
- 1 rkl currya
- kourallinen juustoraastetta
- suolaa & pippuria maun mukaan
(- valkosipulijauhetta maun mukaan)



- Sekoita munakkaan ainekset kulhossa keskenään.
- Kaada seos leivinpaperin päälle pellille.
- Paista munakasta 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
- Valmista täyte paistamalla broilerin jauheliha pannulla.
- Sekoita joukkoon raastettu porkkana sekä kesäkurpitsa.
- Lisää pilkottu paprika ja persikkakuutiot.
- Sekoita mukaan loput täytteen ainekset.
- Anna munakkaan jäähtyä hieman ennen täyttämistä.
- Levitä täyte jäähtyneen munakkaan päälle.
- Rullaa munakas.
- Ripota rullan päälle hieman juustoraastetta.
- Paista 225-asteisessa uunissa vielä n. 8-10 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja rulla lämmennyt sisältä.



2 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa hyvältä♥ Tämä menee kokeiluun:) Mukavaa elokuuta ja kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Toivottavasti maistuu ja mukavaa elokuuta myös sinne sinulle.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...