Lähdin mukaan Snellmanin All Natural -makumatkalle testailemaan heidän uusia tuotteitaan ja kehittelemään oman reseptini tuotteiden pohjalta.
Tämä vaikuttikin hauskalta kaupalliselta yhteistyöltä/haasteelta!
Valitsin tähän reseptiin All Natural Bratwurstin, joka oli makkaroista lempparini.
All Natural -makkarat ovat lisäaineettomia , ei siis nitriittiä eikä lisättyä fosfaattia.
Aika hienoa, vai mitä?
Yhdistin makkaran kanssa puhtaita ja kotimaisia raaka-aineita, jotka yhdessä muodostavat herkullisen ja kesäisen makkarapannun. Sopivassa suhteessa makkaraa ja vihanneksia - täydellistä!
Voit myös äänestää reseptiäni täällä! Kaikkien äänestäneiden kesken Snellman arpoo kolme onnekasta, jotka saavat Snellmanin uutuuksia sisältävän tuotepaketin.
Voit myös äänestää reseptiäni täällä! Kaikkien äänestäneiden kesken Snellman arpoo kolme onnekasta, jotka saavat Snellmanin uutuuksia sisältävän tuotepaketin.
Kesäinen Makkarapannu:
- 1 paketti Snellmanin All Natural Bratwurstia
- ½ pieni kesäkurpitsa
- n. 6-8 perunaa (edellisenä päivänä keitettyjä)
- n. 6 pientä retiisiä
- 1-2 porkkanaa
- 2 kevätsipulin vartta
- voita tai öljyä paistamiseen
- suolaa & pippuria
- päälle kananmuna
- Pilko porkkanat pieniksi paloiksi.
- Lorauta pannulle hieman vettä ja lisää porkkanat pannuun.
- Hauduttele porkkanoita noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes ne pehmenevät.
- Lohkaise pannuun nyt hieman voita ja pilko perunat paistumaan.
- Lisää pannulle myös pilkottu bratwursti, lohkottu kesäkurpitsa, silputtu kevätsipuli sekä puolitetut retiisit.
- Paista, kunnes perunat ja makkarat ovat saaneet väriä sekä muut ainekset ovat lämmenneet kunnolla.
- Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.
- Tarjoa paistetun kananmunan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti