>

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

#meollaanfoodlover


Töttöröö! Kuten varmasti monet teistä sivuille eksyneistä onkin jo huomannut, niin muutoksia on tapahtunut blogin suhteen. Täältä pesee nyt hieman infoa muutoksista, älkää peljätkö, tämä ei satu yhtään.

Blogirinki ja Indiedays päättivät yhdistyä yhdeksi, ja putkauttaa ulos Lifie ja Foodlover-sivustot. Kuten arvata saattaa, kuulun tähän jälkimmäiseen poppooseen, johon on nyt kerätty ruoka- ja leivontablogien parhaimmistoa.
Blogin ylälaidasta löydät navigointipalkin, jonka kautta voit selailla myös muita Foodlover-blogeja, sekä sivun alalaidasta löytyvä osio, joka suuntaa sinut suoraan itse Foodlover-sivustolle. Aika kätevää, vai mitä?


#meollaanfoodlover ,mutta keitäs meitä nyt sitten oikeastaan tässä porukassa onkaan?
Muutaman ison "ruokablogi-staran", kuten Kinuskikissa, Hellapoliisi, Chocochili ja Hannan soppa , lisäksi meitä on monta muuta aivan huippunerokasta ja taitavaa kokkailijaa, jotka antavat teille ideoita ja inspiraatiota leivontaan ja ruuanlaittoon. Minusta tämä on superhieno juttu!

Esittelen teille tässä nyt muutaman minun suosikeistasi, toivottavasti tutustut heihin, ellet ole jo niin tehnyt.


Annin Uunissa
Aivan upeat kuvat herkuista ja leivonnaisista vetivät minut alun perin tarkastelemaan Annin Uunin tuotoksia. Ihanan värikästä ja pirteää menoa, joka inspiroi ja piristää huononakin päivänä. Jos et ole vielä tutustunut, klikkaa itsesi äkkiä ihastumaan!

Hannan Soppa
Noh, Hannan sopat olivat niitä, joita itsekin tirkistelin ennen kuin edes aloin itse kirjoittaa blogia. Joten tunnustuksena sinulle, Hanna, sinä olet ollut osa syyllinen siihen että innostuin bloggaamaan ruuasta! Kiitos siitä. Hannan Sopasta löydät ruokaa laidasta laitaan, niin sesonkiruuan kuin trendienkin puolelta. Hyväntuulinen ruokablogi kaiken kaikkiaan, josta kyllä huomaa, että asialla on ammattilainen isolla A:lla.

Dr.Sugar
Tämä on etsimäsi osoite, jos makeanhimo iskee. Nämä sokeritohtorit selvittävät kyllä, mistä sinulla on puutetta - suklaasta tai ihanan herkullisesta kakusta, ehkäpä? Todella kauniit kuvat ja selkeät ohjeet vievät varmasti mukanaan ja kohta oletkin jo keittiössä leipomassa ennen kuin huomaatkaan.

Maistuis varmaan sullekin!
Tästä blogista löydät varmasti etsimäsi, oli kyse sitten säilönnästä, leivonnasta tai vaikka kuumista juomista. Maistuis varmaan sullekin! tarjoaa kyllä kaikkea laidasta laitaan. Ruokablogien moniottelija, voisiko vaikkapa niin sanoa.

Pullahiiren Leivontanurkka
Pullahiireen kannattaa myös turvautua, jos makeahammasta kolottaa. Hirmuisen oivaltavia ja hauskojakin reseptejä makeasta maailmasta, kauniilla kuvilla höystettynä. Aika hyvä paketti!Tässäpä oli (vain) viisi suosikkiani.
Käy ihmeessä kurkkimassa myös muita Foodlover-blogeja ja ala inspiroitua!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...