>

torstai 3. maaliskuuta 2016

Pizza-Pastavuoka (Gluteeniton)




Useasti näistä tavallisista keittiökokeiluista tulee yllättävän hyviä ja jäävät pysyvästi toiveruokien listalle.
Pitsapäivältä jäi pepperoneja runsaasti vielä lämpimien leipien jälkeenkin, joten ajattelin kokeilla vähän jotain uutta.
Kokeilu olikin oikein onnistunut, sillä ukolta tuli toive: "Voisitko tehdä tätä joskus uudestaankin?"



Pizza-Pastavuoka:


- 500g pastaa (gluteeniton)
- 300g jauhelihaa
- 1 tölkki tomaattimurskaa tai kuorittuja tomaatteja
- suolaa & pippuria
- ripaus sokeria tai luraus ketsuppia
- 2 rkl oreganoa ja basilikaa (voit käytää myös pitsamaustetta)
- 1 tl valkosipulijauhetta, tai maun mukaan tuoretta
- n. 30 siivua pepperonia (gluteeniton)
- n. 4 dl mozzarellaraastetta


- Kiehauta vesi kattilassa, lisää hieman suolaa ja kypsennä pasta.
- Ruskista jauheliha pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Pilko osa pepperoneista jauhelihan joukkoon.
- Kaada kuoritut tomaatit tölkistä pannulle.
- Pieni tomaatteja hieman ja mausta kastike.
- Lisää kastikkeen sekaan ripaus sokeria tai hieman ketsuppia.
- Kaada valutettu pasta öljyttyyn vuokaan ja lisää sekaan kastike.
- Sekoita pasta, osa juustosta ja kastike sekaisin.
- Kuorruta vuoka mozzarellaraasteella ja lopuilla pepperoneilla.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes juusto on saanut hieman väriä ja pasta on lämmennyt.


2 kommenttia:

  1. Voi miten herkulliselta ja ennen kaikkea helpolta resepti vaikuttaa, menee ehdottomasti kokeiluun! :) Iso kiitos myös inspiroivasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että löysit jotain kokeiltavaa! :) Helppous on monesti arjessa mukava juttu, myös ruuasta puhuttaessa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...