Puskat notkuivat mustaherukoista, joten pakkohan ne oli kerätä...muutaman jätin linnuille evääksi.
Mustaherukkahillo on kyllä varsin mahtava keksintö, sillä se käy niin moneen - esimerkiksi kanaruuan kanssa. Keitin tämän hillon osittain hyytelömäiseksi, koska niin minä siitä tykkään!
Mustaherukkahillo:
- n. 550g mustaherukoita
- 3,5 dl hillosokeria
- 1 dl hyytelösokeria
- tujaus rommia
- Mittaa marjat sekä rommi kattilaan.
- Kuumenna marjoja hetki ja lisää sokerit.
- Anna hillon kiehua noin kymmenisen minuuttia, tai kunnes marjat ovat pehmenneet.
- Purkita kuuma hillo kuumiin ja puhtaisiin purkkeihin.
- Anna jäähtyä ja säilytä hilloja viileässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti