>

torstai 4. lokakuuta 2018

Korvapuustifudge





Heipparallaa ja oikein makiaa Korvapuustipäivää!
Minulla on ollut tapana jo muutamana vuonna tehdä erilaisia korvapuusteihin liittyviä reseptejä tämän päivän kolkutellessa, ja tässä teille jälleen yksi.
Korvapuustifudge on helppo ja nopea....ja erittäin makea, herkku korvapuustin nälkään.


Korvapuustifudge:


- 1 purkki kondensoitua maitoa
- 600g valkosuklaata
- 2 tl kardemummaa
- 25g voita
- 1tl perunajauhoja
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl kanelia
-  raesokeria


- Lämmitä voi mikrossa.
- Anna voin hieman jäähtyä ja sekoita siihen perunajauhot, sokeri ja kaneli.
- Kaada kondensoitu maito pieneen kattilaan.
- Paloittele perään valkosuklaa.
- Kuumenna seosta, kunnes suklaa on sulanut.
- Sekoita koko kuumentamisen ajan.
- Mausta massa kardemummalla.
- Kääntele osa voiseoksesta fudgemassan joukkoon huolettomasti niin, että näkyviin jää kaneliraitoja.
- Kaada fudge pieneen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
- Liruta loppu voiseos fudgen päälle ja marmoroi pinta esimerkiksi veistä apuna käyttäen.
- Anna fudgen jähmettyä hetki ennen raesokerin lisäämistä, muutoin sokeri sulaa fudgen päälle.
- Siirrä fudge jääkaappiin tekeytymään yön yli.
- Leikkaa fudge paloiksi ja nauti makeasta herkusta!




1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...