>

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Viikon bloggaaja - hieman tietoa minusta!

http://maistuumakialle.blogspot.fi/2016/10/halloween-monsterifudge.html       MonsterifudgeHeipparallaa!


Tämä viikko potkaistaankin käyntiin pienellä tietopaketilla minusta, sillä tulin valituksi Foodlover-sivuston viikon bloggaajaksi. Jeeee!
Osa teistä minut varmasti tunteekin, mutta suurelle osalle olen vielä varsin tuntematon. Kerron teille tässä postauksessa siis hieman itsestäni, ja toivottavasti saatte uutta tietoa ainakin vähän.
Jotta postauksesta tulisi hieman mielenkiintoisempi, koitan antaa teille inspiraatiota uusiin kokeiluihin omien lempparireseptieni kuvien avulla.Mistä blogin nimi tulee?

-Muistan pähkäilleeni tätä nimiasiaa pitkään blogia aloitellessani. Taisin kirjoittaa noin A4-kokoisen listan kaikista keksimistäni nimistä, kyllä osa niistä todella huonoja ja ei edes kauhean vitsikkäitä, mutta lopulta päädyin tähän. "Maistuu Makialle" on väännös oululaisesta murteesta, jota miehentekeleeni ja hänen perheensä puhuu - ja onhan siinä nyt ihan hauska sointikin, vai mitä?


Miksi aloitin bloggaamisen?

-Sain kannustusta bloggaamisen aloittamiseen ystäviltä ja muulta lähipiiriltä. Tykkään kestitä muita ja illanistujaisien tai muiden juhlien jälkeen tuli sen verran monia reseptikyselyitä, että ajattelin josko olisi helpompaa vain kirjoittaa ohjeet jonnekin ylös kuvien kera ja jakaa ne sitten eteenpäin. Sillä tiellä ollaan, ja toivottavasti muutkin kuin ystävät ja tutut nauttivat ohjeistani.
Mikä on parasta bloggaamisessa?

-Parasta bloggaamisessa? Hmmm, niitä asioita on niin monta. Olen ehkä alkanut hoksata, että "Hei, minähän oikeastaan osaan jotakin." ja oppinut arvostamaan omaa tekemistäni. Bloggaaminen on minulle myös yksi keino rentoutua ja saada ajatukset työpäivän tapahtumista jonnekin muualle. Vaikka välillä tuntuu, että aikataulut painavat päälle, niin silti on todella mukava kun asiat saa tehtyä ja on vieläpä tyytyväinen lopputulokseen! Olen saanut myös monia uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia bloggauksen kautta.


Mitkä ovat kolme suosikkiblogiani?


Nämä kolme ovat ehdottomasti yksiä lemppareitani monien muiden joukossa. Todella inspiroivaa sisältöä jokaisessa blogissa ja taitavat ihmiset niiden takana. Voisi puhua jopa jossakin määrin esikuvista.


Vinkkini aloittelevalle bloggaajalle:

-Löydä juurikin se sinun oma juttusi ja tyylisi ja pysy siinä. Se tekee sinusta omanlaisesi ja siksi mahtavan!


Mitä arvostan muissa ihmisissä?

-Toisista välittämistä, avuliaisuutta ja positiivisuutta. Maailmassa on nykyään näitä ominaisuuksia valitettavasti liian harvassa.Outo tapa, josta moni ei tiedä:

-Minulla on varmasti moniakin outoja tapoja, mutta mikä taas on kenenkäkin mielestä outoa...
Hmm, otan itsestäni kaksarikuvia...melko paljon. :D Varpaiden ja sormieni kynsien lakat eivät koskaan "mätsää" ja pureskelen jugurttia, vaikkei siinä olisikaan paloja. Riittääkö? :D


Vapaa-ajallani...kääriydyn usein vilttiin, pötkähdän sohvalle ja vain olen. Saatanpa ehkä nukahtaakin.
Haluaisin oppia...paremmaksi leipojaksi. Tulevaisuuden suunnitelmat toivottavasti myös lopulta tekevät minusta sellaisen.
Kun kukaan ei näe...jammailen työhuoneessani antaumuksella kasarirokin tahtiin.
10 vuoden kuluttua...minulla on toivottavasti perhe jonkinlaisella kokoonpanolla, sekä oma asunto, jonka keittiössä mahtuu kokkailemaan ja leipomaan ilman että tavaroita tippuu kaapeista päähän. Nykyinen keittiö kun on auttamattomasti liian pieni.


Toivottavasti saitte tästä jotakin irti ja odottelette innolla seuraavia reseptejäni!


1 kommentti:

  1. Senkin ihana!
    Olipa kiva lukea sinusta vähän enemmän blogin takana :)
    Hauskaa kesän jatkoa <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...