Arkiruokaa taas tarjolla, tällä kertaa lasagneten muodossa. Lasagnetessa yhdistyy helppous ja lasagnen mahtavat maut.
Jauheliha-tomaattikastike vie toki hetken aikaasi, mutta voit oikoa käyttämällä valmista juustokastiketta. Jos kuitenkin haluat, voit myös keitellä oman juustokastikkeesi makusi mukaan. Voit myös käyttää ihan normaaliakin pastaa, jos gluteeniton versio ei ole tarpeen.
Juustoinen Lasagnette:
- 600g jauhelihaa
(- 1 sipuli)
- 1 rkl oliiviöljyä
- ½ kesäkurpitsa
- 2 tölkkiä tomaattimurskaa
- 1 rkl oreganoa
- 1 tl valkosipulijauhetta
- suolaa & pippuria
- maun mukaan hunajaa
- 6 dl Valion kermaista juustokastiketta (eli kaksi purkillista)
- muskottia
- ½ tl valkopippuria
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 2 dl mozzarellaraastetta
- 400g lasagnette pastaa (esim gluteeniton Sam Mill's Pasta D'oro Lasagne corte)
- Aloita kuullottamalla sipulisilppua pannulla.
- Lisää sekaan jauheliha.
- Pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja lisää pannulle.
- Mausta valkosipulijauheella, suolalla, pippurilla ja oreganolla.
- Kaada joukkoon tomaattimurskat.
- Makeuta hieman hunajalla.
- Maista kastiketta ja mausta tarvittaessa lisää.
- Sekoita pastapalat tomaattikastikkeen joukkoon.
- Kaada juustokastikkeet kulhoon ja mausta muskotilla, valkopippurilla ja sekoita joukkoon vielä parmesaaniraaste.
- Lado uunivuokaan vuorotellen tomaattikastike-pastaseosta ja juustokastiketta.
- Kuorruta mozzarellaraasteella.
- Paista lasagnettea 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti