>

maanantai 23. toukokuuta 2016

Italialainen Munakasrulla (Gluteeniton)


Munakasrulla on kyllä varmasti yksi lemppareistani arkiruokien suhteen. 
Makua voi vaihdella mielensä mukaan ja ainekset löytyvät monesti jääkaapista jo valmiina - tähän voi myös upottaa tähteet kätevästi.
Italian tuntua tähän munakasrullaan tuo tomaatti ja basilika.


Italialainen Munakasrulla:


Munakas:

- 6 kananmunaa
- 5 dl maitoa
- 1 dl silputtua basilikaa
- 1,5 dl jauhoja (gluteeniton)
- suolaa & pippuria
- 1 rkl tomaattipyrettä

Täyte:

- 200g mascarponea, vuohenjuustoa tai tuorejuustoa
- 1 pussi kinkkusuikaleita
- ½ paprika pilkottuna
- 1 dl silputtua basilikaa
- suolaa & pippuria
- ½ tl paprikajauhetta
- ½ tl valkosipulijauhetta
- tuoreita tai aurinkokuivattuja tomaatteja maun mukaan (pilkottuna pieneksi)

Päälle:

- Juustoraastetta


- Sekoita munakkaan ainekset kulhossa keskenään.
- Kaada seos leivinpaperin päälle pellille.
- Paista munakasta 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
- Valmista täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Anna munakkaan jäähtyä hieman ennen täyttämistä.
- Levitä täyte jäähtyneen munakkaan päälle.
- Rullaa munakas.
- Ripota rullan päälle hieman juustoraastetta.
- Paista 225-asteisessa uunissa vielä n. 8-10 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja rulla lämmennyt sisältä.



4 kommenttia:

  1. Oi kun näyttää hyvälle! Ois varmasti aika kiva kesäpiknikille! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, kiva kuulla että näyttää hyvältä :) Joo, todellakin voisi toimia mainioisti - maistuu sekä kylmänä että lämpimänä.

      Poista
  2. Munakasrulla on ystävä ❤️ Ihana hävikkiruoka, maistuu aina ja onnistuu gluteenittomanakin

    VastaaPoista
  3. On todella, melkein rakas ystävä :D Niin näppärä ja voi tehdä loputtomasti variaatioita.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...