Helppoakin helpompi pastasalaatti saa makua pestosta, tomaateista ja mozzarellasta. Helppo, värikäs ja nopea tarjottava vaikkapa kevään
ja kesän juhliin, tai ihan vaikka illanistujaisiin.
Hyviä makuja, ilman sen suurempaa vaivaa.
Mozzarella-Pastasalaatti:
- 500g pastaa (gluteeniton)
- n. 100g pestoa (virheää tai punaista makusi mukaan)
- 1 rasia pieniä tomaatteja (miniluumu tai kirsikka)
- luraus oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- pippuria & suolaa tarvittaessa
- 1-2 pussia pieniä mozzarellahelmiä
- ½ ruukkua basilikaa
- Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
- Valuta pasta ja anna sen jäähtyä.
- Sekoita pastan joukkoon hieman öljyä, se estää hieman pastan tarttumista.
- Sekoita pesto ja sitruunamehu pastan joukkoon.
- Pilko tomaatit ja silppua hieman basilikaa.
- Sekoita salaatin kaikki ainekset kulhossa.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti