>

tiistai 9. tammikuuta 2018

Aura-Broileripastavuoka





Aurajuusto ja kana ovat melko klassinen yhdistelmä, joten mitäpä sitä rikkomaan.
Tässä helppo vuokaruoka, joka valmistuu helposti ja sen suurempaa vaivaa näkemättä. Suosittelen kokeilemaan.

Aura-Broileri-Pastavuoka:


- ½-1 paketti Aura-juustoa
- n. 400g broilerin suikaleita
- öljyä
- 4 dl kuohukermaa
- vettä
- 1 kanaliemikuutio (gluteeniton)
- ½ pussia pakastepinaattia
- pippuria & suolaa
- 1 tl kuivattua timjamia
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- hunajaa maun mukaan
- juustoraastetta
- n. 500g pastaa (gluteeniton)


- Ruskista broilerin suikaleita öljytilkassa pannulla.
- Lisää mausteet.
- Kaada joukkoon kerma ja murenna sekaan Auraa.
- Lisää kuplivaan kastikkeesen pakastepinaatit.
- Lurauta joukkoon vielä hunaja.
- Tarkista kastikkeen maku.
- Kaada keittämätön pasta uunivuokaan.
- Sekoita pastan joukkoon kastike.
- Lisää vuokaan sen verran vettä, että pasta juuri ja juuri peittyy.
- Ripottele päälle hieman juustoraastetta.
- Kypsennä vuokaa uunissa 200-asteisessa uunissa noin tunnin verran.
- Voit peittää vuuan foliolla, jos näyttää että juusto alkaa tummua liikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...