Tässä nyt olisi vielä tämä toivottu punainen versio quinoasalaatista.
Hieman tummempia makuja näin syksyn kunniaksi, mutta kuitenkin pilkahdus kesää sitruunasta ja persikasta.
Punainen Quinoasalaatti:
- 3 dl punaista quinoaa
- 6 dl vettä
- 1 fondikuutio (kana)
- ½ kurkku
- ½-1 tölkki persikan puolikkaita
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- muutama aurinkokuivattu tomaatti makusi mukaan
- 100g fetaa
- kourallinen valitsemaasi tuoretta yrttiä (basilika, minttu, persilja..)
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria maun mukaan
- 1 rkl sitruunamehua
- Huuhtele quinoa ja valuta hyvin.
- Keitä quinoa kypsäksi fondikuutiolla maustetussa vedessä.
- Anna jäähtyä hetki.
- Paloittele kurkku, persikat, kirsikka- ja aurinkokuivatut tomaatit.
- Silppua yrtti.
- Sekoita nämä kaikki kulhossa keskenään.
- Murenna sekaan fetaa ja lisää öljy ja sitruunamehu.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.
- Toimii sellaisenaan tai jonkin ruuan lisukkeena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti