>

Sidor

perjantai 18. syyskuuta 2015

Punainen Quinoasalaatti


Tässä nyt olisi vielä tämä toivottu punainen versio quinoasalaatista. 
Hieman tummempia makuja näin syksyn kunniaksi, mutta kuitenkin pilkahdus kesää sitruunasta ja persikasta.


Punainen Quinoasalaatti:


- 3 dl punaista quinoaa
- 6 dl vettä
- 1 fondikuutio (kana)
- ½ kurkku
- ½-1 tölkki persikan puolikkaita
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- muutama aurinkokuivattu tomaatti makusi mukaan
- 100g fetaa
- kourallinen valitsemaasi tuoretta yrttiä (basilika, minttu, persilja..)
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria maun mukaan
- 1 rkl sitruunamehua


- Huuhtele quinoa ja valuta hyvin.
- Keitä quinoa kypsäksi fondikuutiolla maustetussa vedessä.
- Anna jäähtyä hetki.
- Paloittele kurkku, persikat, kirsikka- ja aurinkokuivatut tomaatit.
- Silppua yrtti.
- Sekoita nämä kaikki kulhossa keskenään.
- Murenna sekaan fetaa ja lisää öljy ja sitruunamehu.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.
- Toimii sellaisenaan tai jonkin ruuan lisukkeena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti