>

tiistai 7. tammikuuta 2014

Rapsakka Parmesankana


Ensinnäkin...hermo menee, kun päivät ovat lyhyitä eikä aurinkoa näy missään, jotta blogikuvat onnistuisivat edes siedettävästi. Noh, ei se auta.
Pahoitteluni siis kuvasta, mutta voin kertoa että maku on kyllä reseptin testauksen arvoinen! :---)
Ja toisekseen..tänään oli ihkaensimmäinen palkkapäivä!
P.S Onneksi tänään oli myös vapaapäivä, niin kerkesin vähän kokkailla. *jippiii*


Rapsakkaa Parmesankanaa:

(2-4:lle ahmatille)


- 4 broilerin fileetä
- suolaa
- pippuria
- 1 dl korppujauhoja
- ½ tl savupaprikaa
- 1 valkosipulinkynsi puristettuna
- ½ tl chilijauhetta/murskaa
- 0,5 dl parmesaania raastettuna
- 1 kananmuna
- 1 dl vehnäjauhoja
- öljyä paistamiseen


- Nuiji fileet ohuemmiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
- Ota esille kolme lautasta, joista ensimmäiseen tulee vehnäjauhot ja toiseen kevyesti vatkattu muna.
- Sekoita korppujauhot, valkosipuli, chilijauhe, savupaprika ja parmesaani kolmannelle lautaselle.
- Pyörittele fileet ensin jauhoissa, sitten munassa ja sen jälkeen korppujauhoseoksessa.
- Nyt fileet ovat valmiita pannun lämpöön.
- Paista fileet kauniin kullanruskeiksi tilkassa öljyä ja tarjoa esimerkiksi salaatin, pastan tai vaikka lohkoperunoiden seurana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...