Helppoa pastaruokaa arjen keskelle. Reseptissä yhdistyy pehmeät maut, sekä silkka herkullisuus.
Vaihteeksi hieman kalkkunaa, ainaisen broilerin tilalle.
Tämä ruoka on kuin pehmoinen viltti, johon kietoutua uupuneena ja nälkäisenä - niin hyvää se on.
Mitään laihduttajan ruokaahan tämä ei tosiaan ole, mutta menkööt tämän kerran...vai mitä?
Alfredo Kalkkuna-Pastavuoka (Gluteeniton):
- 1 pussi kalkkunan fileesuikaleita (n.300g)
- n. 500g pastaa (gluteeniton)
- 4 dl kermaa
- 2 dl emmentalraastetta + hieman kuorrutukseen
- 2 dl parmesaaniraastetta
- suolaa&pippuria maun mukaan
- silputtua persiljaa maun mukaan
(- 1 sipuli kuullotettuna)
- Laita pasta keittymään, mutta keitä hieman vähemmän aikaa, mitä paketissa sanotaan.
- Kuullota silputtu sipuli.
- Mittaa kerma ja juustot kattilaan ja keitä kunnes muodostuu paksuhko kastike.
- Mausta kastike suolalla ja pippurilla, sekä persiljalla.
- Sekoita kuullotetut sipulit, valutettu pasta, kalkkunasuikaleet ja juustokastike vuuassa keskenään.
- Lisää hieman suolaa ja pippuria.
- Ripottele päälle vielä hieman juustoraastetta.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes pasta on pehmennyt ja juusto saanut hieman väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti