Munakasrulla on kyllä varmasti yksi lemppareistani arkiruokien suhteen.
Makua voi vaihdella mielensä mukaan ja ainekset löytyvät monesti jääkaapista jo valmiina - tähän voi myös upottaa tähteet kätevästi.
Italian tuntua tähän munakasrullaan tuo tomaatti ja basilika.
Italialainen Munakasrulla:
Munakas:
- 6 kananmunaa
- 5 dl maitoa
- 1 dl silputtua basilikaa
- 1,5 dl jauhoja (gluteeniton)
- suolaa & pippuria
- 1 rkl tomaattipyrettä
Täyte:
- 200g mascarponea, vuohenjuustoa tai tuorejuustoa
- 1 pussi kinkkusuikaleita
- ½ paprika pilkottuna
- 1 dl silputtua basilikaa
- suolaa & pippuria
- ½ tl paprikajauhetta
- ½ tl valkosipulijauhetta
- tuoreita tai aurinkokuivattuja tomaatteja maun mukaan (pilkottuna pieneksi)
Päälle:
- Juustoraastetta
- Sekoita munakkaan ainekset kulhossa keskenään.
- Kaada seos leivinpaperin päälle pellille.
- Paista munakasta 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
- Valmista täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Anna munakkaan jäähtyä hieman ennen täyttämistä.
- Levitä täyte jäähtyneen munakkaan päälle.
- Rullaa munakas.
- Ripota rullan päälle hieman juustoraastetta.
- Paista 225-asteisessa uunissa vielä n. 8-10 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja rulla lämmennyt sisältä.
Oi kun näyttää hyvälle! Ois varmasti aika kiva kesäpiknikille! :)
VastaaPoistahanna
www.hannamariav.com
Voi kiitoksia, kiva kuulla että näyttää hyvältä :) Joo, todellakin voisi toimia mainioisti - maistuu sekä kylmänä että lämpimänä.
PoistaMunakasrulla on ystävä ❤️ Ihana hävikkiruoka, maistuu aina ja onnistuu gluteenittomanakin
VastaaPoistaOn todella, melkein rakas ystävä :D Niin näppärä ja voi tehdä loputtomasti variaatioita.
VastaaPoista