Tuntuu kuin keväällä heräisi uudestaan eloon, kun valon määrä lisääntyy ja lumi sulaa ja alkaa juosta pieninä puroina karkuun auringon säteiden tieltä.
Kesää kohti myös makumieltymykset muuttuvat, kaipaa jotakin raikasta.
Tämä teriyakilohi herättelee vastaanottamaan kesää!
Teriyakilohi:
- n. 700g lohta
- tuoretta chiliä
- seesamin siemeniä
- seesamöljyä
- tuoretta limeä
- 1 dl soijaa (gluteeniton)
- 1 dl miriniä
- 1 rkl sokeria
- 1 tl valkosipuliöljyä tai maun mukaan valkosipulia
- tuoretta inkivääriä raastettuna oman maun mukaan
- Raasta inkivääri (ja valkosipuli) pieneen kattilaan.
- Sekoita joukkoon soija, mirin, sokeri ja yhden limen mehu.
- Kiehauta liemi, anna poreilla muutaman minuutin ajan välillä sekoittaen.
- Leikkaa lohi paloiksi.
- Valele kastike lohipalojen päälle.
- Anna kalojen marinoitua jääkaapissa noin pari tuntia.
- Kuumenna pannulla tilkka öljyä.
- Nostele kalat pannulle, paista molemmin puolin.
- Ripottele kalojen päälle hieman seesamin siemeniä ja tuoretta chiliä.
- Tarjoa kurkkusoirojen, riisin ja tuoreen limen kanssa.
Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE yours in this
VastaaPoistapost!
Best Funny jokes in Hindi