>

Sidor

perjantai 16. maaliskuuta 2018

Chorizo-pyttipannu





Tässä jälleen yksi hyvä lisäys arkiruokien joukkoon, johon voit heittää sekaan lähes mitä tahansa kaapistasi sattuu löytymäänkään.
Chorizo-pyttärissä on rutkasti makua ilman sen suurempaa vaivaa.
Kokeile ja nappaa uusi resepti arkesi pelastajaksi!




Chorizo-pyttipannu:


- n. 200g chorizo-makkaraa
- öljyä
- n. 1 kg pannuperunoita
(- 1 sipuli silputtuna)
- 1 punainen paprika
- 1 tl kuivattua timjamia
- 1 tl kuivattua basilikaa
- 1 tl paprikajauhetta
- suolaa & pippuria maun mukaan
- 1 paistettu kananmuna per annos
- lisäksi fetaa murusteltuna


- Pilko chorizo pannulle öljyn ja sipulisilpun kanssa.
- Kääntele hetki ja lisää joukkoon perunat.
- Paista kunnes perunat ovat saaneet hyvin väriä ja ovat hieman rapeita.
- Mausta.
- Pilko joukkoon paprika ja kuumenna vielä sen verran että paprikat lämpiävät, mutta eivät mene lötköiksi.
- Paista seuraksi kananmunat ja murustele annosten päälle vielä hieman fetaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti