>

Sidor

tiistai 6. maaliskuuta 2018

Tortillalasagne (Gluteeniton)




Kaksi viikonloppujen suosikkiruokaa samassa paketissa. Voi ryökäle, minkä makuista herkkua tästä tulikaan! Ihankin varmasti tehdään tätä uudestaan...mitä useammin, sen parempi.
Tuttuja elementtejä sekä lasagnesta, että tortilloista - eihän siitä muuta voi syntyä kuin mahtavuutta ruokapöytään.



Tortillalasagne (Gluteeniton):


- koosta riippuen 6-12 kpl tortillalettua (gluteeniton)
- 400g jauhelihaa
(- sipuli silputtuna)
(- tölkkipapuja)
(-tölkkimaissia)
- 1 punainen paprika
- 1-2 pussia fajita- tai tacomaustetta
- suolaa ja pippuria maun mukaan
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 1 purkki Cheddar Koskenlaskijaa
- cheddarraastetta
- 2 dl ruokakermaa
- päälle esimerkiksi korianteria, creme fraichea, guacamolea ja tuoreita tomaatteja


- Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu paprika
(+ silputit sipulit ,pavut ja maissit jos niitä haluat käyttää.)
- Ripota joukkoon fajitamauste ja lisää pannulle tomaattimuska ja ruokakerma.
- Anna kastikkeen pulputtaa hetki.
- Maista ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja fajitamaustetta .
- Aloita tortillalasagnen kokoaminen.
- Levitä vuuan pohjalle hieman tomaattikastiketta, sen päälle tortillalettuja, jälleen kastiketta ja sitten cheddar koskenlaskijaa.
- Jatka näin kunnes ainekset loppuvat, jätä kuitenkin kastikekerros päälimmäiseksi.
- Ripottele päälle hieman cheddarraastetta.
- Paista lasagnea 225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.
- Tarjoa esimerkiksi korianterin, creme fraichen, guacamolen ja tuoreiden tomaattien kanssa.





1 kommentti:

  1. Nammmm loistava idea, laitanpa talteen! :D Näyttää ihan ylihyvältä ja ihanaa ettei lasagnelevyjä tuu ollenkaan!

    VastaaPoista