>

Sidor

tiistai 9. tammikuuta 2018

Aura-Broileripastavuoka





Aurajuusto ja kana ovat melko klassinen yhdistelmä, joten mitäpä sitä rikkomaan.
Tässä helppo vuokaruoka, joka valmistuu helposti ja sen suurempaa vaivaa näkemättä. Suosittelen kokeilemaan.

Aura-Broileri-Pastavuoka:


- ½-1 paketti Aura-juustoa
- n. 400g broilerin suikaleita
- öljyä
- 4 dl kuohukermaa
- vettä
- 1 kanaliemikuutio (gluteeniton)
- ½ pussia pakastepinaattia
- pippuria & suolaa
- 1 tl kuivattua timjamia
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- hunajaa maun mukaan
- juustoraastetta
- n. 500g pastaa (gluteeniton)


- Ruskista broilerin suikaleita öljytilkassa pannulla.
- Lisää mausteet.
- Kaada joukkoon kerma ja murenna sekaan Auraa.
- Lisää kuplivaan kastikkeesen pakastepinaatit.
- Lurauta joukkoon vielä hunaja.
- Tarkista kastikkeen maku.
- Kaada keittämätön pasta uunivuokaan.
- Sekoita pastan joukkoon kastike.
- Lisää vuokaan sen verran vettä, että pasta juuri ja juuri peittyy.
- Ripottele päälle hieman juustoraastetta.
- Kypsennä vuokaa uunissa 200-asteisessa uunissa noin tunnin verran.
- Voit peittää vuuan foliolla, jos näyttää että juusto alkaa tummua liikaa.



2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kaipasi sipulia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sipuli on tarkoituksella jätetty tästä ohjeesta pois oman ruokavalioni vuoksi, mutta onneksi näissä ohjeissa on se hienous että niitä voi muokata oman mielensä mukaan itselle sopivammiksi 👍🙂

      Poista