>

Sidor

torstai 18. tammikuuta 2018

Juurespihvit Riisihiutaleilla (Maidoton)






Olen huomannut, että kasvisruokien määrä ruokavaliossani on kasvanut ja samalla myös vatsani kunto on kohentunut. Jes!
Sain yhteistyöpyynnön jälleen Nallelta ja tartuin oitis haasteeseen.

Oletko koskaan ajatellut, että voisit käyttää erilaisia hiutaleita kasvispihvien aineksena? Ai et?
No, nytpä ajattelet! Näistä pihveistä tuli ihan mahtavan makuisia ja tulen tekemään näitä varmasti uudestaan, uudestaan ja uudestaan.
Riisihiutaleet ovat meillä ahkerassa käytössä ja siksipä tungin niitä myös näihin pihveihin mehevyyden takaamiseksi.
Nallen riisihiutaleet löytyvät sinisestä paketista ja ovat kyllä käteviä ja monikäyttöisiä, siksipä niitä täytyykin aina löytyä kotoa hyllystä.
Juurekset voit valita ihan mielesi mukaan, jos sinulla on näiden lisäksi omia lemppareita.


Juurespihvit Riisihiutaleilla:


- 5 dl kaurakermaa
- 300g juureksia raasteena
(minulla tässä perunaa, porkkanaa ja palsternakkaa ,kaikkia suurinpiirtein saman verran)
- 1 pieni sipuli raasteena
- suolaa & pippuria maun mukaan
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 kananmunaa


- Pese, kuori ja raasta perunat, porkkanat ja palsternakat kulhoon.
- Kuumenna kaurakerma kattilassa ja lisää joukkoon raasteet.
- Kiehauta ja sekoita pihvitaikinaan Nalle riisihiutaleet.
- Anna taikinan pulputtaa noin kolmisen minuuttia.
- Mausta.
- Sekoita kananmunat nopeasti kuuman taikinan joukkoon.
- Levitä uunipellin päälle leivinpaperi.
- Ota lusikalla taikinaa ja muotoile pihvit leivinpaperille.
- Paista juurespihvejä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti