>

Sidor

tiistai 5. joulukuuta 2017

Luukku 5: Da Capo -fudge






Fudge kuuluu meillä joulun odotukseen, ja kaikenlaisia versioita onkin jo kertynyt vino pino.
Tässä miehentekeleeni lempparikarkeista muovautunut Da Capo-fudge.
Pientä, helppoa ja makeaa ehkä hieman aikuisempaan makuun.




Da Capo -fudge:

- 200g tummaa suklaata
- n. 260g Da Capo -makeisia (2 pussia)
- 1 tölkki kondensoitua maitoa


- Vuoraa n. 20x20 astia leivinpaperilla ja öljyä paperi kevyesti. 
(Valitse astian koko sen mukaan, kuinka paksuja paloja haluat.)
- Kaada kondensoitu maito pieneen kattilaan.
- Pilko perään tumma suklaa ja Da Capot.
- Kuumenna miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes massa on tasaista ja notkeaa.
- Kauho massa leivinpaperin päälle vuokaan ja koristele haluamallasi tavalla.
- Fudge alkaa heti jähmettyä, joten koristelussa kannattaa olla ripeä.
- Siirrä fudge jäähtymään jääkaappiin.
- Leikkaa jämäkkä fudge paloiksi.
- Säilytä fudgea jääkaapissa.

* Fudgen voi myös pakastaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti