>

Sidor

maanantai 23. tammikuuta 2017

One Pot -Lihapullapasta




Siitä tietää, että resepti on onnistunut kun mies antaa luvan tehdä sitä mielellään joskus uudestaankin. Jes, kyllä minä siitä vielä jonkinlaisen kulinaristin koulin! Vitsi vitsi.
Noh, kuten varmasti tiedätte - tykkään että ruuanlaitto on joskus naurettavan helppoa, mutta lopputulos kuitenkin todella herkullinen. Tämä on nyt sitä ja vähän päälle.
Kaikki ainekset vain samaan pataan, näin säästyt myös suurelta tiskivuorelta.
Maistuu varmasti sekä pienille, että suurille syömäreille.


One Pot -Lihapullapasta:


- 2 tölkkiä tomaattimurskaa
- 1 rkl tomaattipyrettä
- 5 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio (gluteeniton)
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1-2 rkl kuivattua oreganoa tai basilikaa
- n. 450g lihapullia (itsetehtyjä, pakaste tai valmis + gluteeniton)
- n. 340g spagettia (gluteeniton)
- suolaa & pippuria
- ripaus sokeria
- lisäksi parmesaania


- Sekoita kaikki ainekset (paitsi parmesaani) suuressa padassa, kattilassa tai pannussa.
- Kiehausta seos ja kypsennä välillä sekoittaen noin 15-20 minuuttia.
- Tarkista kastikkeen maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Kypsennä, kunnes spagetti on kypsää.
- Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

* Minä käytin tässä reseptissä minipieniä pakastelihapullia ja sopivat tähän oikein hyvin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti