>

Sidor

tiistai 20. joulukuuta 2016

Luukku 20: Uunibrie Viikunoilla

Onko ruudun takana muitakin valkohomejuuston ystäviä? Minusta se on varsin ihanaa, Brie varsinkin. Tässä vinkkiä uunissa lämmitettävään juustoon, jonka maustaa pähkinät, hunaja ja viikunat. Melkoista herkkua, vai mitä!


Uunibrie Viikunoilla:


- 1 kolmio tai kokonainen kiekko Brie-juustoa
- 1 rkl hunajaa
- ½ dl pähkinöitä
- kuivattuja karpaloita
- 1 viikuna



- Aseta juusto jollekin paistonkestävälle alustalle.
- Kokoa juuston päälle pähkinät ja viikunaviipaleet.
- Valuta päälle vielä hunajaa.
- Paista 200-asteisessa uunissa n. 15-20 minuuttia, kunnes juuston sisus on sulanut sopivasti.
- Tarjoa heti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti