>

Sidor

maanantai 19. joulukuuta 2016

Luukku 19: Joulusalaatti Persimonista



Meillä on aina jouluna ruokapöytää koristanut kinkun lisäksi jonkin hyvä salaatti. Muutama vuosi sitten joulusalaattimme oli tällainen, joten en halunnut tehdä samanlaista. Tykkäsin kuitenkin kovasti muutamista elementeistä tuossakin salaatissa, jotka halusin tuoda tämänkin vuoden salaattiin. Granaattiomenan siemenet ovat olleet salaatissamme vakiovieras jo niin kauan kuin muistan, mutta tänä vuonna varsinainen tähti saa olla sesonkituote, persimon.




Joulusalaatti Persimonista:


- 2 pussia haluamaasi valmista salaattisekoitusta tai muutama ruukku salaattia
- 1 dl granaattiomenan siemeniä
- 1-2 kypsää persimonia
- 1½ dl vahvaa juustoa kuutioituna (esim. Keisarinna)
- pippuria


- Huuhtele salaattisekoitus ja kaada kulhoon.
- Kuori ja paloittele persimonit.
- Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.
- Rouhaise päälle hieman pippuria.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti