>

Sidor

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Luukku 18: Kuusi-Browniet (Gluteeniton)

Suklaasta saa kyllä varmasti tarpeekseen joulun aikaan, mutta browniet maistuvat aina, vai mitä?
Tule, niin taiteillaan brownieista kuusia yhdessä. Minäpä näytän, kuinka se oikeen tapahtuu.



Kuusi-Browniet:



- 255g tummaa suklaata
- 225g voita
- 2 dl sokeria
- 1 tl vaniljajauhetta
- 3 kananmunaa
- 1,5 dl gluteenittomia kaurajauhoja
- ripaus suolaa
- 1 tl kanelia


- päälle candy meltsejä, karkkeja, nonparelleja ja strösseleitä (gluteeniton)




- Sulata voi ja suklaa kattilassa tai mikrossa.
- Sekoita seosta sulatuksen aikana.
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.
- Sekoita vaahtoon vanilja ja ripaus suolaa.
- Kaada suklaamassa vaahdon sekaan hiljalleen kokoajan sekoittaen.
- Kääntele taikinan joukkoon jauhot.
- Vuoraa n. 30x30cm -vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina siihen.
- Paista 180-asteisessa uuunissa n. 35-40 minuuttia.
- Anna jäähtyä.
- Kun browniet ovat jäähtyneet voit pursottaa koristeeksi nauhamaisia koristeita sulatetuilla candy meltseillä.
- Viimeistele karkeilla ja nonparelleilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti