>

Sidor

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Gluteenittomat Letut


Huomasin, että gluteenittomien ohjeiden joukosta puuttuu aika merkittävä perusohje, nimittäin letut. 
Tyytyväisenä olen täällä kotikolossa niitä vain paistellut, mutta ohjetta en ole hoksannut tänne rustailla - mikä vääryys. Nyt tämä asia korjataan hetimiten. Tuosta, olkaapa hyvät!


Gluteenittomat Letut:

(n. 10 isoa)


- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 3 tl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ripaus suolaa
- 4dl gluteenittomia jauhoja 
(voit sekoittaa esimerkiksi puolet kauraa ja puolet vaaleaa jauhoseosta)
- 2 rkl öljyä tai voisulaa

- voita paistamiseen


- Vatkaa kananmunien rakenne rikki.
- Lisää joukkoon maito, sokerit ja suola.
- Sekoita seosta kokoajan, kun lisäät joukkoon jauhot.
- Lurauta sekaan viimeisenä öljy.
- Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
- Paista letut kuumalla pannulla molemmin puolin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti