>

Sidor

tiistai 26. tammikuuta 2016

Broileripyttäri


Helppous on joskus tärkeintä ruuan suhteen, kun on kiireinen päivä, päätä särkee ja kaikki muutenkin menee pieleen. Tällaisia päiviä varten haalin usein valmiiksi peruna- ja kasvispakasteita, joista saa nopeasti vatsantäytettä. 
Pyttipannu on kyllä helppoa ja perushyvää ruokaa vähän nirsommallekin ja tässä siitä hieman erilainen versio.


Broileripyttäri:


- 500g pussi pannuperunoita (pakaste)
- broileripyöryköitä haluamasi määrä 
(minulla tässä pakaste, joten lämmitin ne ensin uunissa)
- 1 pieni sipuli
- suolaa & pippuria
- 1 kananmuna per syöjä


- Pilko pyörykät pienemmiksi paloiksi.
- Silppua sipuli ja kuullota sitä hetki öljyssä pannulla.
- Lisää pannulle pyöryköiden palaset ja paista hetki.
- Tyhjennä pannuperunapussi pannulle.
- Paista pyttipannua, kunnes perunat ovat saaneet mukavasti väriä.
- Mausta suolalla ja pippurilla
- Tiristä kylkeen jokaiselle syöjälle kananmuna, sunny side up.


2 kommenttia:

  1. Mmmm nam miten näinkin yksinkertainen ruoka voidaa saada näyttämään näin herkulliselta! Ehdottomasti pidän tämän mielessä, sopii todella hyvin nopeaksi ruoaksi!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se juju ehkä onkin, että tämmöiset puolivalmiitkin kannattaa "tuunata" paremmiksi - herää ruokahalukin ihan erilailla :D Pistähän korvan taakse :)

      Poista