>

Sidor

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kananpojan Lasagnette



Toivetta pukkasi tähän malliin: jotakin ruokaa broilerin jauhelihasta, ja ruoka saisi myös sisältää pastaa. Noh, minäpä aloin tuumasta toimeen. Reseptin toivojalla on pieni lapsi, joten ajattelin, että vuuassa kypsyvä ruoka olisi helpoin ja vaivattomin vaihtoehto.


Kananpojan Lasagnette:


- 400g kananpojan tai broilerin jauhelihaa
- 1 pussi Torinon Täysjyvä Lasagne Piccolo-pastaa
- 1 pieni sipuli tai sipulijauhetta
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 1 dl vettä
- 1 rkl ketsuppia
- 1 tl currya
- 1 fondikuutio (valitse maku itse)
- suolaa & valkopippuria
- 1 pienehkö paprika
- ½ tl kuivattua basilikaa
- 2,5 dl maustettua ruokakermaa (esim. juusto)
- päälle juustoraastetta


- Laita pasta kiehumaan pussin ohjeen mukaan.
- Paista jauhelihaa pannulla sipulisilpun kanssa.
- Mausta suolalla, valkopippurilla ja currylla. Lisää pannulle myös fondikuutio.
- Kaada kypsän jauhelihan joukoon tomaattimurska ja vesi.
- Lurauta sekaan ketsuppi.
- Sekoita vielä joukkoon kuivattu basilika ja tarvittaessa suolaa ja pippuria.
- Kaada keitetty ja valutettu pasta uunivuokaan.
- Sekoita kastike ja pilkottu paprika pastan joukkoon.
- Kaada ruokakerma vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti