>

Sidor

tiistai 12. toukokuuta 2015

Juustoinen Spagettivuoka


Laiskan arkiruokaa parhaimmillaan. Minun oli jo hetken tehnyt, jostakin tietämättömästä syystä, mieli rakettispagettia...siis tiedättehän, sitä pätkittyä lasten spagettia. Tänään työpäivän jälkeen marssin kauppaan ja valitsin summamutikassa hyllyiltä aineksia päivän ruokaan - melkoisen hyvää tulikin, vaikka syntyi vähän vasemmalla kädellä. Kokeilkaa, jos ette usko! :D


Juustoinen Spagettivuoka:


- 350g Raketti-spagettia (tummaa) tai muuten vaan pätkittyä spagettia
- 400-500g jauhelihaa (nauta)
- 1 sipuli silppuna
- 1 kanafondi"kuutio"
- suolaa
- pippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 3 rkl tomaattipyrettä
- kourallinen tuoreita yrttejä silputtuna (oregano, basilika..)
- ½ rasiaa kirsikkatomaatteja
- 250g Cheddar Koskenlaskijaa
- noin litra vettä
- pinnalle juustoraastetta



- Kuullota sipulisilppua pannulla öljyssä hetki.
- Lisää jauheliha ja ruskista.
- Seuraavaksi voitkin laittaa pannulle fondin, tomaattipyreen ja mausteet.
- Sekoittele sekaisin.
- Lisää nyt vesi, ja jos ei mahdu, niin lisää vain osa ja loput sitten uunivuokaan.
- Veden jälkeen voit sekoittaa mukaan spagetin pätkät.
- Anna porista noin viitisen minuutia.
- Kaada pannun sisältö uunivuokaan + lisää vettä jos kaikki ei mahtunut pannulle.
- Pilko joukkoon tomaatit ja yrtit.
- Lopuksi sekoita mukaan Koskenlaskija.
- Kuorruta juustoraasteella.
- Paista vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.

* voit myös halutessasi lisätä sekaan herne-maissi-paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, kesäkurpitsaa, tai mitä nyt ikinä mieleesi juolahtaakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti